Εταιρεία
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,stockholm-core-1.0.7,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Tzaki Decor

Η εταιρεία του κ. Κάτση, tzakidecor δημιουργήθηκε το 1983. Με την ίδρυση του νέου της καταστήματος στην οδό Βούλγαρη 21-23 που λειτουργεί από το 1991 η εταιρεία έχει αναπτύξει συνεργασία με τους πιο αναγνωρισμένους οίκους τζακιών στην Ευρώπη.

Η εταιρεία tzakidecor είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του γαλλικού οίκου κεντρικών κρεμαστών τζακιών Focus. Είναι επίσης αντιπρόσωπος του ιταλικού οίκου Caminetti Montegrappa, της ολλανδικής εταιρείας τζακιών αερίου και ξύλου Wanders, του βελγικού οίκου Vero Design που εξειδικεύεται στα τζάκια αερίου. Είναι επίσης αντιπρόσωπος της εταιρείας Glammfire με εμπειρία στα τζάκια βιοαιθανόλης καθώς και της γαλλικής εταιρείας Supra με εξειδίκευση σε τζάκια και σόμπες.
Η εμπειρία της εταιρείας στην ανακαίνιση και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων βοήθησε στο να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες εφαρμογές, προσαρμοσμένες στην αισθητική του χώρου έτσι ώστε τα τζάκια μας σε συνδυασμό με την τεχνολογική υπεροχή τους να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα λειτουργικότητας και αισθητικής. Η ποιότητα κατασκευής των τζακιών βασίζεται ταυτόχρονα στη μελέτη και στην προσεγμένη επιλογή των υλικών. Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα, τα τζάκια αυτά κατασκευάζονται με υλικά τελευταίας τεχνολογίας φιλικά προς το περιβάλλον και με τις μέγιστες θερμικές αποδόσεις.

After Sales

Η τεχνική υποστήριξη των προϊόντων μας είναι διαρκής και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των κατασκευαστών. Η άψογη κατασκευή και ποιότητα των προϊόντων μας μαζί με την υψηλή αποδοτικότητα τους δίνουν το πλεονέκτημα στην εταιρεία να παρέχει εγγύηση από την επόμενη ημέρα της εγκατάστασης.
Κάθε τζάκι επιλέγεται και εγκαθίσταται μετά από προσεκτική μελέτη του χώρου και αφού λάβουμε υπόψη μας τις απαιτήσεις του πελάτη. Η θερμαντική ικανότητα και η δυνατότητα εύκολης συντήρησης και καθαρισμού είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε τζακιού.
Το τζάκι ποτέ δεν θα σταματήσει να είναι μέρος του σπιτιού, μέρος της καθημερινής μας ζωής. Ένα όμορφο και λειτουργικό τζάκι είναι αυτό που θα μας θερμαίνει και θα μας χαλαρώνει.