Υπηρεσίες
1218
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1218,stockholm-core-1.0.7,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Υπηρεσίες

Tzaki Decor

Τα αρχιτεκτονικά τζάκια είναι κατασκευασμένα από αρίστης ποιότητας μαντέμι, ατσάλι και πυρότουβλο. Προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων με πόρτα ή χωρίς πόρτα, επίτοιχα, κεντρικά ή και κρεμαστά. Το φινίρισμα τους είναι πολύ εντυπωσιακό. Τοποθετούνται εύκολα και δεν χρειάζονται επένδυση. Συνδυάζουν άψογη λειτουργικότητα, απόδοση, ελκυσμό και οικονομία στην κατανάλωση του ξύλου.

Η εταιρεία μας παραμένει κοντά σας και μετά την τοποθέτηση της εστίας σας. Επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση του πελάτη, βρίσκεται δίπλα σας και την επόμενη ημέρα. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, κάτι που θα διαπιστώσετε από τη πρώτη σας επίσκεψη στο χώρο μας.
Η συντήρηση του τζακιού καθώς και ο καθαρισμός του καπνοδόχου, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την άριστη λειτουργία της εστίας σας, για τα επόμενα χρόνια. Η εταιρεία μας έχει στη διάθεσή της οποιοδήποτε ανταλλακτικό ή αξεσουάρ χρειαστείτε.
Ρωτήστε μας για το after sales service που προσφέρουμε!